مدير کل دفتر کارآفريني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در گفتگو با ميراث آريا (CHTN) با اشاره به سابقه فعاليت يک ساله دفتر کارآفريني سازمان در تشريح اقدامات انجام شده در اين مدت گفت: طرح کارآفريني در 10 مرحله براي کارکنان و مديران سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اجرا مي‌شود.

\"همايون حميدي\" افزود: مرحله اول شامل اجراي طرح برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي است که تاکنون در سه معاونت سازمان و سازمان‌هاي 10 استان کشور برگزار شده است.

وي خاطرنشان کرد: در اين کارگاه‌ها کارکنان آموزش مي‌بينند تا ايده‌هاي خود را تبديل به طرح کنند و براي ارتقا و تبديل واحدشان به واحد کارآفرين اقدام کنند.

حميدي افزود: مديريت افراد کارآفرين نيز نيازمند شرايط خاص و حمايت‌هاي ويژه است، چرا که برخورد نادرست باعث مي‌شود ايده‌ها رشد نکند. به همين دليل مديران نيز براي صيانت از ايده‌ها و ثبت ايده هر کارآفرين بايد آموزش ببينند .

مديرکل دفتر کارآفريني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه تلاش ما اين است که با حفظ مالکيت معنوي، ايده را اجرا کنيم، گفت: مرحله دوم طرح کارآفرين سازماني ثبت ايده‌ها است که در وب سايت مخصوص انجام مي‌شود.

حميدي گفت: تمام همکاران در سازمان و درون بخش خود مي‌توانند ايده‌هاي خود را در اين سايت ثبت کنند . پس از ثبت يک کد براي پيگيري و يک گواهي ثبت موقت ايده به آنها داده خواهد شد تا پس از ارزيابي تيم کارشناسي ثبت شود.

وي افزود:در صورتي که ايده ارائه شده مناسب اما از نظر نوع ارائه ضعيف باشد به ايده پرداز مشاوره داده خواهد شد تا آن را کامل کند .

حميدي با بيان اينکه در اين سيستم کارشناسان بررسي کننده نمي‌دانند که اين طرح متعلق به چه کسي است، ارائه کننده هم نمي‌داند که اين ايده توسط چه کسي بررسي خواهد شد،گفت: طرح‌هاي تکراري پس از بررسي رد خواهد شد، اما براي ارائه دهنده امکان اعتراض فراهم است.

وي با بيان اينکه با اين روش بانکي از ايده همکاران تهيه خواهد شد، گفت: هر سه ماه يک بار کارآفرينان سازماني و مدير کارآفرين در حوزه‌هاي مختلف معرفي و در پايان سال نيز جشنواره‌اي براي تقدير از برترين‌هاي کارآفريني برگزار مي‌شود.

حميدي گفت: در کنار اين جشنواره نمايشگاهي از طرح‌ها برگزار و طرح‌هايي که با امکانات سازمان همخواني داشته باشد، به اجرا گذاشته مي‌شود.

M/105


انتهای پیام/

کد خبر 1386052339